Whatsapp op computer

Met Whatsapp kun je heel eenvoudig berichten versturen en foto’s, video’s en bestanden delen met je mobiele telefoon. Tegenwoordig is het ook mogelijk om Whatsapp op je computer te gebruiken. Whatsapp op je computer maakt het versturen van berichten en het delen van diverse media allemaal nog even wat leuker en gemakkelijker. Het invoeren van een bericht is nou eenmaal veel gemakkelijk met je toetsenbord dan met je mobiele telefoon.

Tegenwoordig kun je echter Whatsapp op verschillende apparaten installeren. Whatapp op je computer, Whatsapp op je tablet, Whatsapp op je iPad en Whatsapp op je Mac is allemaal geen enkel probleem meer. Het enige wat je ervoor moet doen is een emulator te installeren en alle stappen één-voor-één op te volgen. Meer is het niet. In sommige gevallen moet je echter de configuratie van je tablet aanpassen om Whatsapp op je tablet werkend te krijgen, maar ook dat is in de meeste gevallen niet moeilijk. Ook daarvoor zijn diverse handleidingen op het internet te vinden. Daarin wordt stap voor stap uitgelegd hoe dit precies in zijn werk gaat.

Whatsapp op computer met BlueStack

Voordat je Whatapp op je computer installeert zal je dus eerst een extra stukje software, een zogenoemde emulator zoals die van BlueStack, moeten installeren om het geheel werkend te krijgen. Zomaar even Whatsapp op je computer installeren gaat echt niet werken. Whatsapp is namelijk ontwikkeld speciaal voor mobiele telefoons en niet voor een computer of Mac. Misschien dat de makers van Whatsapp in de toekomst een speciale versie voor de computer ontwikkelen, maar vooralsnog lijkt dat nog niet het geval en moet je dus eerst die emulator installeren om Whatsapp op je computer te kunnen gebruiken. Gelukkig is dat allemaal heel snel geregeld en kun je in no time Whatsapp op je computer installeren en gebruiken. Het enige waar je even op moet letten is dat je bij Whatsapp op je computer een ander telefoonnummer gebruikt dan op je mobiel.